Openingstijden

Het tappunt is 24/7 geopend

Osmose water tappunt

Bij Go Carwash in Veghel kan je voor je eigen klussen ook gebruik maken van het osmose water dat we gebruiken voor onze wasstraat. Je kunt het osmose water zelf tappen via het osmose water tappunt. Het tappunt is 24/7 geopend en het osmose water is te koop vanaf 25 liter* voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. 

De prijs is € 0,50 per 25 liter.

*Per 25 liter enkel met muntgeld te betalen in de automaat.
Vanaf 100 liter is pinbetaling mogelijk.

Factuur nodig?

Heb je voor je bedrijf regelmatig osmose water nodig? Dan kunnen we ons voorstellen dat je een factuur wenst. Meld je van tevoren even bij de Go Carwash Wasstraat en koop osmose water tegoed op factuur.

Osmose Water Veghel

Wat is een osmose tappunt?

Een osmose tappunt is een soort tankstation voor het tanken van osmose water. Ben je glazenwasser, zonnepanelenwasser of heb je osmose water nodig voor een andere klus? Met het osmose water tappunt kom je snel en voordelig aan gezuiverd osmose water. Zowel particulieren als professionals uit de regio Veghel, Uden, Gemert, Schijndel en Sint-Oedenrode maken gebruik van ons osmose water voor eigen gebruik.

Het osmose water uit ons tappunt is niet geschikt voor consumptie!

Wat is osmose water?

Osmose water is gezuiverd water. Het Nederlandse kraanwater mag dan bekend staan om zijn hoge kwaliteit, maar bevat desondanks nog kleine onzuiverheden zoals kalk, ijzer, lood, magnesium, natrium, zink en zout. Je kent deze onzuiverheden vast wel van de kalkaanslag in de badkamer. Osmose water is water dat in een osmosewater-installatie volledig gezuiverd is en ontdaan van kalk, zink en zouten. Na dit proces droogt het water streeploos op, wat het ideaal water maakt voor het wassen van je auto en het poetsen van ramen en zonnepanelen. Maar door osmose water te gebruiken verleng je ook de levensduur van verschillende apparaten.

Naast het gebruik van onze wasstraat kunt u voor een professionele poetsbeurt bij Go Carclean terecht.