Acties van GoCarwash

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 8.00 uur – 18:00 uur Zondag: 10.00 uur – 17.00 uur (uitgezonderd bussen wasstraat)

Ladies day

Je auto wassen? Doe het op woensdag met 5 euro voordeel! OK dames, we hoeven er niet omheen te draaien. Autowassen is niet één van de meest populaire activiteiten. Maar ja, om nou in een ‘vieze’ auto rond te rijden? Dat is het ook niet.

Daarom, speciaal voor jullie, introduceert GoCarwash de Ladies Day. Elke woensdag. Dat betekent profiteren van het beste wasprogramma met 5 euro korting. Dus je betaalt geen 19 euro, maar slechts 14 euro voor het meest uitgebreide wasprogramma en voor wasprogramma 1 betaal je geen 17 euro maar 12 euro waarvoor je de auto niet eens uit hoeft. Je kunt het er zelf niet voor doen! Kinderen krijgen altijd een gratis lolly.

 

Afgesproken dan?

Wij zien je graag op een GoCarwash Ladies Day, elke woensdag.

Heb je nog geen Ladies Day pasje vraag hem snel aan en haal
het pasje af bij GoCarwash.

Naast het gebruik van onze wasstraat kunt u voor een professionele poetsbeurt bij Go Carclean terecht.

Naast het gebruik van onze wasstraat kunt u voor een professionele poetsbeurt bij Go Carclean terecht.

Gocarwash ‘Seniorendag’

Wist u dat veel ouderen het spannend vinden om hun auto te laten wassen? Daar heeft Go carwash een vriendelijke oplossing voor gevonden. Als senior bent u namelijk elke dinsdag van harte welkom bij GoCarwash en profiteert u van een speciale VIP behandeling.

Direct bij aankomst ontvangen wij u persoonlijk en begeleiden wij u naar onze VIP ruimte. Hier kunt u in alle rust plaatsnemen en genieten van een gratis kop koffie of thee. Ondertussen is uw auto in goede handen bij onze medewerkers. Uw auto wordt gereinigd met het allerbeste wasprogramma en als extra service wordt de auto licht uitgezogen.  

U kunt gebruik maken van het Seniorprogramma voor een all-in prijs van 19 euro

Bent u GoCarwash lid? Dan betaalt u slechts 17,50 euro.

Tot dinsdag.