Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 8.00 uur – 18:00 uur Zondag: gesloten voor bussen

Bus wasstraat

Bij Go Carwash zien we uw bedrijfswagen als het visitekaartje van uw bedrijf. In de bus wasstraat van Go Carwash krijgt uw bedrijfswagen de perfecte poetsbeurt. Onze roll-over bus wasstraat is volledig geautomatiseerd, maar de bus wordt altijd grondig voorgewassen en begeleid door één van onze poets-experts. Uw bus wassen was nog nooit zo eenvoudig.

Wilt u meerdere bussen tegelijk wassen? Maak dan even vooraf een afspraak, we ontzorgen u graag. Het wassen van één bus is altijd zonder afspraak mogelijk.

Bus Wasstraat

Met welke bussen en campers
kunt u door de bus wasstraat?

De buswasstraat kan bussen en campers wassen met een hoogte van maximaal 2,9 meter en breedte van maximaal 2,3 meter.
Dit maakt de Go Carwash bus wasstraat geschikt voor het poetsen voor een groot deel van deze bussen:

* Voor grote campers is het mogelijk om deze op afspraak handmatig te laten wassen vanaf €60,-
** Enkel op afspraak handmatig wassen vanaf €60,-

Hoe werkt de
buswasstraat?

Iedere wasstraat werkt anders en je bent uiteraard zuinig op je voertuig. Groot voordeel van uw bus wassen bij Go Carwash is dat er altijd een medewerker is die u begeleidt bij het wassen van uw voertuig. U staat er dus niet alleen voor en hoeft zelf niks in te stellen.

1

Voorreiniging

Uw bus wordt voorgereinigd door een van onze medewerkers. Ook zorgen zij ervoor dat de spiegels worden ingeklapt en de antenne wordt verwijderd.

2

De ultramoderne Bus wasstraat

Vervolgens begeleiden we u met uw bus de wasstraat in. Middels een scan van uw bus worden de afmetingen bepaald voor de meest optimale wasbeurt. De soft foam borstels zorgen in combinatie met onze krachtige sproeiers dat uw bus schoon wordt. De sproeiers maken gebruik van osmosewater voor het beste resultaat.

3

Wax en osmosewater

Uw bus wordt met wax en osmosewater nagespoeld, de bus droogt daarna streeploos op en blinkt weer als nieuw.

Tarieven buswasstraat

Het wassen van uw bus in de wasstraat van Go Carwash kan vanaf €20,- inclusief btw per voertuig. U kunt betalen met Pin, MultiTankcard, Credit Card en contant. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om achteraf op factuur te betalen.

Uw bedrijfswagen wassen op factuur?

Bij Go Carwash wassen we op afspraak de bedrijfswagens van bedrijven uit de omgeving Veghel, Uden, Gemert, Sint Oedenrode en Schijndel. Het is bij Go Carwash mogelijk om uw bedrijfswagens te laten wassen op factuur. Laat onze medewerkers het wassen van uw bedrijfsauto ontzorgen en betaal achteraf op factuur. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier.

Naast het gebruik van onze wasstraat kunt u voor een professionele poetsbeurt bij Go Carclean terecht.

Bestelauto Wasstraat

Nieuw in Veghel!

Wasstraat voor alle
bedrijfswagens

Hier reinigen we bussen, pick-up voertuigen tot 2,9 meter hoog en 2,3 meter breed, inclusief bussen met imperials. Geniet van een grondige reiniging, ongeacht de extra uitrusting. Bij ons verlaat elke bus de wasstraat als nieuw. Sprankelend schoon en klaar voor de volgende rit!