Hoe werkt GoCarwash?

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 8.00 uur – 18:00 uur Zondag: gesloten voor bussen

Bij Go Carwash is er iets nieuws om enthousiast over te zijn: de gloednieuwe buswasstraat! Speciaal ontworpen voor bussen, biedt deze ultramoderne wasstraat een uitstekende reiniging voor voertuigen tot een hoogte van maximaal 2,9 meter en een breedte van maximaal 2,3 meter.

Wat deze wasstraat nog specialer maakt, is het vermogen om bussen met een imperial probleemloos te wassen. Of de bus nu uitgerust is met extra bagagedragers of andere opbouw, het is geen probleem – deze wasstraat kan ze aan.

Go Carwash zet zich in voor kwaliteit en precisie, waarbij elke bus een grondige en efficiënte reiniging krijgt, ongeacht de extra uitrusting. Met zorgvuldig afgestemde reinigingsprocessen en gebruik van hoogwaardige reinigingsmiddelen zorgt de buswasstraat ervoor dat elk voertuig er weer als nieuw uitziet.

Of het nu gaat om een lokale pendelbus, toeristenbus of een andere soort, de nieuwe buswasstraat bij Go Carwash biedt een betrouwbare oplossing voor het onderhoud en de reiniging van bussen, waardoor ze er niet alleen schoon uitzien, maar ook beschermd blijven tegen de elementen op de weg.

Hoe werkt de
bussen wasstraat

Bij aankomst word het voertuig voorgewassen door een van onze medewerkers, daarna begeleiden wij het voertuig onze Roll-Over wasstraat in.

1

Voorreiniging

Uw auto wordt voorgereinigd door een van onze medewerkers

2

De ultramoderne wasstraat

Deze autowasmachine met softfoamborstels – gebruikmakend van osmosewater – om uw (werk)bus 100% streeploos schoon te wassen

3

Wax en osmosewater

Uw bus wordt met wax en osmosewater nagespoeld, de bus droogt daarna streeploos op en blinkt weer als nieuw.

€25,- ex BTW
betaalmogelijkheden: pin, multie tank card, credit card, cash en op factuur

Factuurklant worden?

neem contact op met Nick Hendriks Via Info@gocarwash.nl

Naast het gebruik van onze wasstraat kunt u voor een professionele poetsbeurt bij Go Carclean terecht.

Naast het gebruik van onze wasstraat kunt u voor een professionele poetsbeurt bij Go Carclean terecht.

Nieuw!

Wasstraat voor alle
(werk)bussen

Hier reinigen we bussen, pick-up voertuigen tot 2,9 meter hoog en 2,3 meter breed, inclusief bussen met imperials. Geniet van een grondige reiniging, ongeacht de extra uitrusting. Bij ons verlaat elke bus sprankelend schoon, klaar voor de volgende rit!