Wat maakt GoCarwash uniek?

Moderne machines. Ouderwetse service.

Een poetsbeurt bij GoCarwash zou je kunnen omschrijven als een ‘wellness-behandeling’ voor uw auto. Dankzij de allernieuwste autowas- en poetsmachines wordt uw auto schoner dan schoon en blinkt uw voertuig als nooit tevoren.

Hoe werkt het?

Bij aankomst kiest u uw wasprogramma en rekent af bij een van onze medewerkers,  zij zorgen ervoor dat het ergste vuil alvast van de auto ontdaan wordt door middel van handmatige voorwas.

Goed om te weten

Wanneer u zich geregistreerd heeft in ons online portaal  wordt betaling automatisch en met korting verwerkt.

Voordat u de wasstraat binnenrijdt, wordt uw auto door één van onze medewerkers voorgereinigd om het ergste vuil te verwijderen.

In de wasstraat aangekomen, start de allermodernste autowasmachine met softfoamborstels - gebruikmakend van osmosewater - om uw auto 100% streeploos schoon te wassen.

Afhankelijk van het door u gekozen programma wordt vervolgens een lakverzegeling aangebracht op uw auto. Deze lakverzegeling wordt uitgepoetst door een machine met doeken. De lakverzegeling behandeling heeft niet alleen een extra beschermend effect op uw lak, maar geeft bovendien een stralend resultaat. Uw auto blinkt als nooit tevoren.

Na het wassen en poetsen volgt het ultrasnelle droogproces. De allernieuwste blowers zorgen voor een snelle droogtijd waardoor de vuilresten van langzaam drogende druppels voorkomen worden.

Tijdens het gehele wasproces hoeft u uw auto niet te verlaten. En weet u wat het mooiste is? Het gehele wasproces neemt slechts 4.5 minuut tijd  in beslag.

GoCarwash. De beste wellnessbehandeling voor uw auto.... en voor uzelf.

gocarwash-sept2016-28smalljpg.jpg

Handdoek service

Gocarwash handdoek service, koop eenmalig de Gocarwash handdoek voor slechts € 2,00 en u mag de handdoek onbeperkt gratis omruilen
mattenborstelaarjpg.JPG

Gebruik Gratis de Mattenborstelmachine

De mattenborstelmachine. verwijder snel en gemakkelijk zand en stof uit uw automatten. Het gebruik is geheel gratis na iedere wasbeurt.
Bepaal uw route
Volg ons ook op Facebook

Blijf op de hoogte

Type de code op de afbeelding in om aan te tonen dat u geen robot bent.
captcha
© Copyright GOCarwash 2021Onderdeel van ASV Automobielbedrijven B.V.
Algemene voorwaardenDisclaimer